Penthouse-Panthouse

Te bevállalnád a feketepárducos tapétát?

Lokáció

Budapest

Méret

20 m2

Stílus

Modern

Megrendelő

Nagyon Jó Ház Kft.

PANTHOUSE – A cím nem elírás – A feketepárducos (panther) tapéta az egész lakás ékköve, a tulajdonos kedvence lett.

A meglévő fehér műgyanta padlót nem bántottuk, a modern térbe némi színt és ellensúlyt csempésztünk. 2 óriás fehér falfelület volt, amelyek dekorációért kiáltottak:

Az egyik falon a párductapéta kapott helyet, amely a nappali-étkező térből is látható.

A másik falon pedig az Alphenberg cég egyedi bőrpanel dekor falát csodálhatjuk meg integrált led kiegészítőkkel a kellemes hangulat megteremtése érdekében.

A nappali-konyha-étkező teret a magas minőségű berendezés jellemzi, mely mégsem hivalkodó, csak a tökéletes formatervezésből és a bútorokat megtapintva az anyagok minőségéből derül ki, hogy mivel is van dolgunk.

A folyosón, hogy a fehér falakat ellensúlyozzuk és a megrendelői kéréseknek eleget tegyünk, a falakat körben tapétával borítottuk. Az előszobafal mellett rejtett ajtóval eldobozoltuk a gépészeti csúnyaságokat – elnézést az érintettektől:D

Az otthoni iroda mindig a szívemhez közelálló helyiség, az alkotás színtere. Itt lehetőség volt az elrendezésre úgy, hogy az íróasztalnál ülve a város panorámája táruljon a szemünk elé. Megrendelői kérés volt, hogy legyen sok nyitott polc a dísztárgyaknak, emlékeknek. Emellett a mögöttünk lévő szekrény teljes alsó része zárt kialakítást kapott, hogy a papírokat elrejthessük benne.

A hálószoba férfias elemekkel került kialakításra. Az ággyal szemben a Samsung Frame TV-je látható a képek között középen rejtőzködve