Teljes harmónia

A pasztell színeket változatos felületekkel kombináltuk a tökéletes harmónia érdekében. Ehhez hasonlót szeretnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Lokáció

Budapest

Méret

20 m2

Stílus

Modern

Megrendelő

Nagyon Jó Ház Kft.

Ennél a projektnél a megrendelő szabad kezet adott a tervezésben. Elmondta, hogy nagyon tetszik Neki a közösségi médiában látott összkép a Tailor Designról. Mondta, hogy ezzel tud azonosulni, és valami hasonló stílust/érzést szeretne ő is. Beszélgettünk az elképzelésről. Mutatott képeket enteriőrökről, amelyek tetszenek neki. Teljesen beleillett a Tailor Design fő profiljába. Így a legjobb tervezni😊
👉Mindenkit arra buzdítok, hogy ha lakberendeztőt keres, nézzen jól körül, és olyat válasszon, akinek az eddigi munkáival tud azonosulni, szimpatikus neki az egész kommunikáció. Nem fog mindenki mindenkivel jól működni, és ezzel nincs is semmi baj😊
A tökéletes hálószoba titkai: Sokan legyintenek hálószobájuk berendezésére.😲 Ezt azzal indokolják, hogy úgyis csak aludni megy oda az ember. Nem csak a lakberendezői szakmában, hanem magánszemélyként is bizton állíthatom, hogy mennyire fontos az a helyiség, ahol nyugovóra tér az ember, és ahol reggel kinyitja a szemét.
Ha a nap első és utolsó részét kellemes és nyugodt környezetben tudjuk eltölteni, sokkal nagyobb az esélye a pihentető alvásnak, majd ezután egy sikeres napnak.

Íme néhány praktikus tipp a hálószoba berendezéséhez:
👉1.: Ha kicsi a hely, ne ide akarjunk mindent bezsúfolni, különben rosszul fogjuk érezni magunkat benne.
👉2.: A helykihasználásban sokat segíthet egy maximálisan kihasznált ágyneműtartó, illetve ahol megoldható, felfelé is érdemes terjeszkedni!
👉3.: Színekből érdemes a visszafogottabbakat választani.