Üdvözöllek a lakberendezés világában, ahol a színek sosem mennek ki a divatból! Ha te is úgy érzed, hogy az otthonod kissé unalmas vagy szürke, itt az ideje felfedezni a színek varázslatos világát, és vidámabbá tenni az életedet. Bár a Tailor Design kedvence a „színtelen” kellemes világos bézs árnyalatok játéka, néha jó egy kis kivételt tenni. Lássuk!


1. Színkavalkád a Nappaliban

A nappali az otthon központja, ahol a család és a barátok összegyűlnek. Miért ne tennéd ezt még kellemesebbé és barátságosabbá színes berendezésekkel? Válaszd ki a kedvenc színeidet, és kezdj el vele kísérletezni! Például élénk kék kanapé, vidám sárga párnák vagy akár egy merész piros szőnyeg – a lehetőségek végtelenek! Persze nem rossz gondolat, ha körülnézünk Pinteresten, vagy minimálisan utánajárunk és készítünk egy tervet, nem csak impulzusvásárlóként az egyik áruházban veszünk egy piros szőnyeget, a másikban pedig egy kék kanapét.


2. Az Étkező Mintaboltja

Az étkező az a hely, ahol az étel és a jó társaság összeolvad. Miért ne adnál hozzá még több ízt a színekkel? Merülj el a színpaletta világában az étkezőasztal körül! Próbáld ki a pasztell színeket a terítőn, vagy helyezz el valami szivárvány színkombinációt a tányérokon és poharakon. Ezek az apróságok vidám és barátságos légkört teremtenek.


3. Hálószoba – Álmodd Színesre!

Az alvás nem csak a feketének és a fehérnek van fenntartva! A hálószobádban is használj bátran színeket, hogy életre keltsd az álmaidat. Válaszd a nyugtató zöldet vagy a romantikus lila árnyalatokat. Az ágytakaró, a párnák és a függönyök lehetőséget adnak a kifejezésre, és meghitté teszik a hálószobádat. A hálóban igyekezzünk mindig visszafogottabb színekkel dolgozni.


4. A Színek Játéka a Gyerekszobában

Ha gyerekeid vannak, nincs is jobb hely a színek kibontakoztatására, mint a gyerekszoba. A világos, vidám színek serkentik a kreativitást és a játékosságot. Képzelj el egy olyan teret, ahol az élénk sárga, a merész kék és a vidám zöld uralkodik! A gyerekek imádni fogják!


5. Fürdőszoba – Felfrissülés Színekkel

Mikor nézted meg utoljára a fürdőszobádat? Talán ideje felrázni azt is! Ha csak kisebb befektetést szeretnél, a fürdőszobában is alkalmazhatod a színeket például a fürdőszobaszőnyegek és az egyedi kiegészítők formájában. Egy élénk, napfényes fürdőszoba minden reggelt felfrissít. Nagyobb átalakításnál természetesen a burkolatok a meghatározóak.


Vigyázz, a színek varázsa ragadós lehet! Miután elkezded őket használni az otthonodban, garantáltan vidámabb és boldogabb leszel. Így aztán nincs más dolgod, mint kiválasztani a kedvenc színeidet, és hagyni, hogy azok megtöltsék az életed és az otthonodat boldogsággal és energiával. Jó színes lakberendezést kívánok!


Ha mindezt egyedül túl nagy feladatnak érzed, keress bátran akár teljes tervezéssel, akár egy egyalkalmas tanácsadással kapcsolatban.