Lakberendezőként elgondolkodtam miért csak akkor tudnék segíteni, amikor valaki már megvásárolta a lakását és ott akadt el?

Miért ne léphetne be a lakberendező a lakást eladni kívánók őrangyalaként a folyamatba?

A PROBLÉMA:

Régi, rossz állapotú a lakás, sok a „nagyi-bútor”. Nem lehet megfelelő képeket készíteni az ingatlanról az eladáshoz. Élhetetlen a szobák elosztása, de nincs pénz, nem hogy egy teljes felújításra, de még egy kis megszépítésre sem.

Ez a szolgáltatás ingatlanértékesítő szakértők, és lakáseladásban lévő tulajdonosok részére lett megalkotva.

A MEGOLDÁS:

Virtuális lakásfelújítás a Tailor Design segítségével.

A lakberendező szakember tisztában van a térszervezési alapelvekkel, így könnyen át tudja alakítani a lakás alaprajzát a mai, illetve megrendelői igényekhez.

Könnyű külső alapján ítélni, pedig mind tudjuk, hogy az igazi érték belülről fakad: ha csúnya a hirdetett lakás képe, elborzadva kattintunk is tovább, pedig lehet hogy egy felújítás után ő lett volna álmaink otthona. Az áttervezett 3D-alaprajz megmutatja, hogy milyen lehetőségek vannak az ingatlanban. Ezzel, és a 3D-látványtervekkel az érdeklődő könnyen bele tudja képzelni magát a felújítás utáni állapotba.

Az emberek célzottan szűrnek új építésű, vagy felújítandó lakásokra. Esetünkben, aki a rossz állapotban lévőket keresi, az azért teszi ezt, mert bele tud/akar vágni egy felújításba. Ezekkel a tervekkel máris elköteleződést válthatunk ki. Emellett, amennyiben igény van rá, a Tailor Design ott lesz, és szívesen elkészíti Számodra a részletes kiviteli terveket a pontos megrendelői igények szerint.

Mivel a képeken látszik, hogy virtuálisan megalkotott látványok, a keresgélő szeme akaratlanul is jobban megakad rajta, mint akár egy gyönyörűen befotózott lakás képén. (Márpedig a felújítandó lakások között ritkán találunk szépet)

Az egész szolgáltatás nagyszerűségének hátterében az egyszerűség áll: egy nagy vonalakban felmért alaprajz elég a látványtervekhez. Ha ilyennel sem rendelkezel, kiegészítő szolgáltatásként a csomag a felmérést és az alaprajz elkészítését is tartalmazza.

Ezután csupán egy rövidebb időre van szükség a tervek megalkotásához, és máris mehet a hirdetés!

Tudjuk, milyen látvány kell a sikerhez! Keress bizalommal!

2 lakássá alakított 3D alaprajz:

Kíváncsi vagy, Neked hogyan tudna segíteni a szolgáltatás?

Keress bátran az elérhetőségeim bármelyikén!

További bejegyzéseket a Facebook vagy az Instagram oldalamon találsz.

Keress bizalommal!

Szép napot Neked,

Szabó Krisztina

a Tailor Design megalkotója és lakberendezője

info@tailordesign.hu